Moodstand skostativ

 

Det første, man møder, når man træder ind i mange danske hjem, er en bunke sko mere eller mindre tilfældigt smidt på entrégulvet. Det er upraktisk og unødigt pladskrævende for boligens beboer - og det er ikke den bedste måde at byde gæster velkommen.

 

Vores elegante skostativ ”Moodstand” løser dette problem på en enkel, stilfuld og pladsoptimerende måde.  

Vi fik ideen til Moodstand fra vores egen omgangskreds, hvor mange bor i bylejligheder med små entreer. Her er det mere reglen end undtagelsen, at man møder et mindre skobjerg, når man kommer på besøg - og det gav os ideen til et produkt, som både skaber orden i entreen og giver en enkel og pladsbesparende løsning til opbevaring af sko.

Men anvendelsesmulighederne er langt fra begrænset til entreer i små lejligheder. Faktisk er produktet måske endnu mere genialt for børnefamilier, hvor der er livlig trafik ud og ind af huset, og hvor mange par sko bliver af- og påmonteret i løbet af dagen. 

Rent funktionelt har Moodstand den smarte feature, at man kan justere de tværgående stave på få sekunder, så skostativets rækker kan tilpasses forskellige typer sko og sko i forskellige størrelser. Stativet er designet, så det både kan stå frit op ad væggen, eller hænges op.

Moodstand er lavet af massivt, europæisk egetræ. Siderne er oliebehandlet med en naturolie, der fremhæver træets naturlige struktur og nuancer, mens stokkene er bejdsede inden oliebehandlingen – både for at give en flot kontrast og af rent praktiske årsager, da snavs fra skoene ikke ses så tydeligt på den mørke overflade.

Moodstand laves i 2 størrelser til hhv. 12 og 16 par sko. Den lille koster 2.199,- kroner og den store 2.399,-

 Køb Moodstand