Fokus på produktion: Håndlavet snedkeri

  • Skrevet af Nicki van Roon

Her vil vi give et nærmere indblik i hvordan vores produkter bliver produceret.

Når vi er færdige med at udvikle et design, bliver det sat i produktion hos et stort professionelt snedkeri. Vi har valgt dette setup, fordi vi synes det er mere spændende og udfordrende at udvikle på forretningen, end at bygge det samme møbel igen og igen. Der er iøvrigt også andre, som er meget bedre til den slags end os!

Faktisk er vores produkter bygget på et stort industrielt snedkeri, med mere end 25 års erfaring indenfor produktion af high-end trævarer til danske og internationale møbelvirksomheder.

Det som er mest unik ved vores produktion, er at det hele er håndlavet af snedkere, hvor de fleste gør brug af maskinproduktion. Men vi synes det giver ekstra værdi, og man værdsætter de smukke detaljer på en hel anden måde. Vi er altid i tæt dialog med fabrikken og er jævnligt på kontrolbesøg, for at sikre en ensartet høj kvalitet (og samtidig rose dem for det flotte håndværk de leverer til vores kunder).

Træet vi anvender er europæisk egetræ. Det kommer typisk fra Tyskland eller Polen, men altid fra beskyttede skove. Dvs. at der bliver sørget for at genplante og opretholde bestanden af træer når der fældes.

Del:

Ældre indlæg Nyere indlæg

Kundesupport

Fang os i chatten eller
ring på tlf. 41 19 14 01

Gratis fragt

Ved køb over 299,-
Både Pakkeshop og Hjemmelevering

Hurtig levering

1-2 hverdage hvis du bestiller inden kl 12.00