Fra ”DSB-klassiker” til fedt entrémøbel

  • Skrevet af Anders Bundgaard

De fleste husker den klassiske hattehylde i aluminium, som hang i de gamle DSB-togkupéer. Det var en praktisk løsning med masser af aflægningsplads på hylden for oven og praktiske kroge nedenunder. 

DSB hattehylden skulle i sagens natur især rumme rejsetasker, kufferter og overtøj. Derfor er den lidt overdimensioneret i forhold til det, man typisk bruger en hattehylde til i boligen. Det ansporede os til at genfortolke det klassiske produkt. 

 

Klassisk løsning i moderne boliger

Resultatet blev "Moodrack hattehylden". Den er, helt som DSB-klassikeren, konstrueret med en solid hylde øverst og kroge niveauet under - men er mere kompakt og afstemt pladsforholdene i en typisk entré. Og selvfølgelig i massivt egetræ, som alle Roon & Rahn-produkter.

Moodrack er meget enkelt bygget op med 2 sider og 6 tværliggende rundstokke. To af stokkene har en række recesser – altså små udfræsninger – hvori der kan monteres elegante S-kroge eller hænges bøjler. Stokkene kan placeres efter behov - i praksis nok lidt afhængigt af, hvor meget tøj, hylden skal rumme. 

 

Moodrack hattehylden fra Roon & Rahn

Den elegante…

Den meste elegange løsning er nok den, hvor den ene rundstok med kroge monteres nederst og udstyres med S-kroge, mens den anden stok med recesser monteres helt i front til bøjler. På den måde bliver hattehylden ikke for proppet med tøj og det lette, elegante udtryk bevares.

…og den praktiske

En mere praktisk løsning er at montere den øverste stok med recesser som nr. 2 fra væggen, og montere S-kroge på den også. Det giver plads til rigtig mange S-kroge, så den kan rumme masser af jakker, tøj, paraplyer og andet, der skal hænges i strop. Krogene på den øverste stok kan med fordel sættes i hver anden reces - det giver lettere adgang til tøjet, der hænger inderst.

 

Flytbare rundstokke og s-kroge

Moodrack fremstilles som vore øvrige produkter i massivt, europæisk egetræ og i to varianter – hhv. natur/bejdset og sortmalet. Den leveres i 2 størrelser, hhv. 78 og 98 cm bred. Den passer dermed perfekt sammen med vores Moodstand Skostativ, der kommer i de samme bredder. Tilsammen udgør de den perfekte entréløsning til de fleste boliger.

Hattehylden og skostativet som sæt

  

 

Tags: Historier
Del:

Ældre indlæg Nyere indlæg

Kundesupport

Fang os i chatten eller
ring på tlf. 41 19 14 01

Gratis fragt

Ved køb over 299,-
Både Pakkeshop og Hjemmelevering

Hurtig levering

1-2 hverdage hvis du bestiller inden kl 12.00