Hverdagstip: Knagerækken som skaber orden i dit liv

  • Skrevet af Nicki van Roon

Den aahusianske designduo Roon & Rahn har udviklet en stilfuld knagerække, der holder styr på nøgler, solbriller, tøj og andre personlige effekter  

Alle kender situationen, hvor man skal skynde sig ud ad døren, og ikke kan finde sin husnøgle, bilnøglen eller de solbriller, den jakke eller det tørklæde, man plejer at gribe i forbifarten. Det er en stressende situation, som tit giver en dårlig start på dagen og betyder, at man kommer for sent afsted til noget vigtigt.

Smart dansk designet knagerække i smukt egetræ
Det unge danske designfirma Roon & Rahn har udviklet en eksklusiv knagerække, som på en effektiv og stilfuld måde forhindrer den slags frustrerende oplevelser. Produktet hedder Moodboard og er designet til at ”gribe” nøgler, solbriller, bilnøgler og andre vigtige personlige effekter, som man typisk kaster fra sig, når man kommer hjem – og som man ikke kan finde, når man skal ud ad døren igen.

Det magnetiske ophængningssystem har en række hangers, der kan placeres hvor man har lyst, så man give Moodboard'et et personligt præg. Der medfølger hangers i forskellige størrelser, så knagerækken kan bære alt fra lette tørklæder og hatte til tunge jakker og paraplyer.

Alle knager til Moodboardet er flytbare og har forskellige funktioner
Systemet rummer også flere smarte features – blandt andet en magnetisk nøglering, som kan klikkes ind i den elegante holder, og en smart elastikløsning til opbevaring af briller. 

Moodboard er et håndlavet snedkerprodukt lavet af massivt, europæisk egetræ og har som front en transparent plexiglasplade, der både er med til at fastgøre hangers og samtidig giver en smuk skyggevirkning mod bagpladens lyse egetræ.

Smart magnetisk nøglering til Moodboard Moodboard kommer i to størrelser på 50 cm og 90 cm til hhv. 1.499,- og 2.199,- kroner med alle knager inkluderet. Klik her for at læse mere og køb Moodboards.

Tags: Hverdagstip
Del:

Ældre indlæg Nyere indlæg

Kundesupport

Fang os i chatten eller
ring på tlf. 41 19 14 01

Gratis fragt

Ved køb over 299,-
Både Pakkeshop og Hjemmelevering

Hurtig levering

1-2 hverdage hvis du bestiller inden kl 12.00