Inspiration: Sådan entrérer vi badeværelset

  • Skrevet af anders bundgaard

Meget ofte er bedste løsninger tættere på, end man lige går og tror. Vi har i et stykke tid arbejdet på at udvikle møbler til badeværelset – uden helt at kunne ”finde melodien”. Og da en kunde sendte os et billede af vores hattehylde anvendt som badrumsmøbel, fik vi forklaringen. 

For selvom de fleste af vores møbler i udgangspunktet er tænkt til brug i entréen, er flere af dem nemlig lige så oplagte som badrumsmøbler. Så måske var grunden til, at vi ikke kunne finde de helt oplagte nye designløsninger til badeværelset, at de allerede fandtes i vores sortiment – vi så dem blot som entrémøbler. 

I stedet for at udvikle en helt ny produktlinje, har vi derfor valgt at tænke kreative og nye anvendelser af de produkter, vi allerede har i kollektionen. Det har resulteret i en kavalkade af nye funktioner, tips og indretningsideer, som du kan se eksempler på nedenfor.

Rummelig håndklædeholder
Moodrack er oprindeligt designet som hattehylde og knagerække til entréen. Når den bruges i badrummet, får den helt nye brugsdimensioner – bl.a. som rummelig håndklædeholder, der både kan bruges til at tørre håndklæder, hænge dem i strop og til opbevaring af foldede håndklæder på hylden øverst. 

Moodrack i badeværelset som håndklædeholder

Skabt til flere rum
Vores nyeste produkt, stigereolen Repó, er fra fødslen tænkt som et fleksibelt møbel, der kan anvendes overalt i boligen – herunder også badrummet, hvor det elegante møbel både er praktisk og med til at give rum og indretning karakter.

Repo konsolbordet fra Roon & Rahn i badeværelse

En knag til det hele
I badrummet fungerer Reces som en rummelig knagerække til at, der kan hænge - håndklæder, badekåbe, børste osv. Reces er designet, så der er tre ophængningsmuligheder på hver af de lodretstående stokke, hvilket giver den en enorm rummelighed uden at spolere det stramme look.

Reces knagerækken som håndklædeholder i badeværelse

Naturen ind i rummet
Vores Rank bænk passer naturligt ind i det større badeværelse, der kan rumme et møbel til aflægning og siddeplads. Det smukke egetræ giver en naturlig kontrast op mod de typiske lidt kolde flader og materialer i badeværelset. Bænkens smarte elastikløsning under sæder giver samtidig fine og anderledes opbevaringsmuligheder. 

Rank bænken i badeværelse 

Rene egetræsversioner på vej
Vores entré i badrummet har aktualiseret interessen for at lave vores produkter i nye egetræsvarianter, for at få det helt rene, lyse look. Derfor er flere produkter på vej i nye varianter og størrelser. Så husk at følge os på Facebook og Instagram, så du løbende bliver informeret om, hvornår de nye varianter er på lager.

Del:

Ældre indlæg

Kundesupport

Fang os i chatten eller
ring på tlf. 41 19 14 01

Gratis fragt

Ved køb over 299,-
Både Pakkeshop og Hjemmelevering

Hurtig levering

1-2 hverdage hvis du bestiller inden kl 12.00