Roon & Rahn får 25 års ny erfaring

  • Skrevet af Nicki van Roon

Vi har udvidet ejerkredsen i Roon & Rahn med den tidligere Trip Trap-direktør, Anders Bundgaard, og dermed fået 25 års solid erfaring fra møbelbranchen og erhvervslivet. 

Vi er vildt glade for at kunne meddele, at vi har fået den tidligere Trip Trap-direktør, Anders Bundgaard, med i ejerkredsen og for bordenden som bestyrelsesformand. Anders har 15 års erfaring fra det tidligere Trip Trap (nu Skagerak), som han forlod i 2010 efter fem år som direktør og medejer. I årene efter har han bl.a. været engageret i designvirksomheden Hans Thyge & Co. og via eget konsulentfirma rådgivet flere møbel- og designvirksomheder. 

Samarbejdet startede for godt et år siden, og var koncentreret om opgaven med at skabe fokus og struktur i vores virksomhed. Og heldigvis har det udviklet sig til, at vi nu fremover skal drive og udvikle Roon & Rahn sammen.  

Tilbage til rødderne
Det er vist ikke nogen hemmelighed, at vi de seneste år har afprøvet rigtigt mange ting – nye designs, nye materialer, nye producenter og nye afsætnings-kanaler – og vi havde nok lidt mistet orienteringen midt i alle forandringerne. Så vi havde brug for én til at hjælpe os med at skabe struktur og fokus og få styr på forretningen.  

Samarbejdet viste hurtigt, hvad det var, vi havde behov for. Vi skulle koncentrere os om de første designs, vi udviklede for godt fem år siden, og som har høstet flere designpriser. Det er henholdsvis det pladsbesparende skostativ Moodstand, den fleksibele knagerække Moodboard og entrébænken Rank. Disse produkter udgør nu rygraden i vores sortiment, og alle andre produkter er udfaset.

På den måde kan man roligt sige, at vi har søgt tilbage til rødderne. Og det samme gælder i høj grad for Anders, som jo i halvandet årti arbejdede med at udvikle og sælge designprodukter i træ.

Nye ting på vej
Vores fokusering på kerneprodukterne betyder dog ikke, at udviklingen af nye produkter er gået i stå. Faktisk står vi allerede nu klar med den første nyhed, en kombineret knagerække og hattehylde, der bærer navnet Moodrack. Den ligger rent designmæssigt i forlængelse af skostativet, som er vores største succes til dato. Moodrack rammer hylderne og webshops hos vores forhandlere i begyndelsen af oktober måned. 

Og det er kun den første af en række planlagte nyheder, som vil blive lanceret de kommende år. Der vil blive en stærkere sammenhæng i sortimentet end tidligere – bl.a. via brugen af træ og naturmaterialer som gennemgående materiale. For vi må nok erkende, at det er det, vi er bedst til. 

Tags: Nyheder
Del:

Ældre indlæg Nyere indlæg

Kundesupport

Fang os i chatten eller
ring på tlf. 41 19 14 01

Gratis fragt

Ved køb over 299,-
Både Pakkeshop og Hjemmelevering

Hurtig levering

1-2 hverdage hvis du bestiller inden kl 12.00