Sådan blev Moodboardet til

  • Skrevet af Nicki van Roon

Undrer du dig nogensinde over hvor ideerne til produkter kommer fra, og hvorfor de ender med at se ud som de gør? Her vil du få et lille indblik i hvordan Moodboard knagerækken blev skabt, og siden hen har udviklet sig til det design den har i dag!  

Hvorfor lavede vi egentlig Moodboardet?
I 2014 da Nicki van Roon og René Rahn Hansen var færdige på deres respektive studier i Visuel Kommunikation og Industriel Design, valgte de at dele en lejlighed i hjertet af Aarhus. 

Kort tid efter indflytningen begyndte nogle små problematikker at opstå. De to kammerater døjede f.eks. med at finde fællesnøglerne til vaskekælderen, deres hovedtelefoner og solbriller lå og flød sammen med skateboards, guitarer og alt muligt andet. 

De besluttede sig for at finde på ÉN løsning, som kunne hjælpe med at organisere alle de her fine ting, som de dagligt brugte. Samtidig måtte det også gerne være pænt at se på og fleksibelt, da behovene hurtigt ændrede sig.

Der blev brain-stormet ved bordtennisbordet midt i Aarhuslejligheden og nogle idéer begyndte at tage form. Få dage efter var de igang med at bygge de første prototyper på Godsbanens Åbne Værksteder i Aarhus, for at teste om ideen fungerede.

 

 

Første designmarked
Resultatet af eksperimenterne på Godsbanen blev et system bestående af en træplade med huller og en akrylplade på fronten med tilsvarende huller. I disse huller kunne magnetiske træpinde med forskellige funktioner sættes ind og meget nemt flyttes rundt. På bagsiden var der monteret en tynd stålplade, som magneterne hæftede fast på.  

Moodboardet skulle være i stand til at holde alle de ting de stod og mangler på vej ud af døren! Men Nicki og René måtte da ikke være de eneste, der stod og manglede et sådan system. Derfor tog de på designmarkedet FindersKeepers, for at teste mulighederne for at kunne sælge vores nye opfindelse. Det skulle vise sig at det ikke var helt så enkelt, som først antaget. 

Tags: Historier
Del:

Ældre indlæg Nyere indlæg

Kundesupport

Fang os i chatten eller
ring på tlf. 41 19 14 01

Gratis fragt

Ved køb over 299,-
Både Pakkeshop og Hjemmelevering

Hurtig levering

1-2 hverdage hvis du bestiller inden kl 12.00