My cart 0
My Cart

You have no item in your shopping cart.

Roon & Rahn

Skip to Main Content »

You're currently on:

Long - light oak

Long - light oak

EU € 10

Availability: In stock

Quick Overview

The Long Hanger for the Moodboard is a longer version of the Basic Hanger. It can hold many jackets, scarfs or headphones. Is constructed in solid oak wood and is 16cm long.

Knagerække - Lang pind


Opbevaring af høretelefoner m.m.


Denne Hanger til Moodboardet er en lang version af Basic Hangeren. Den blev oprindeligt udtænkt til at holde høretelefoner og halstørklæder – men kan selvfølgelig bruges til meget mere! Skal du øge kapaciteten til jakker, anbefaler vi at hænge en Long Hangeren over en Basic Hanger. Så har du to lag jakker, som stadig hænger elegant og tilgængeligt!Video: Sådan placerer du Hangers i Moodboardet


Her kan du se hvor nemt det er at placere og flytte rundt på de magnetiske Hangers til Moodboardet. Behovene vil altid ændre sig med tiden, og derfor kan du løbene ændre på opsætningen, så du altid udnytter pladsen bedst muligt, afhængigt af hvad du bruger dit Moodboard til.Details

Knagerække - Lang pind

Opbevaring af høretelefoner m.m.

Denne Hanger til Moodboardet er en lang version af Basic Hangeren. Den blev oprindeligt udtænkt til at holde høretelefoner og halstørklæder – men kan selvfølgelig bruges til meget mere! Skal du øge kapaciteten til jakker, anbefaler vi at hænge en Long Hangeren over en Basic Hanger. Så har du to lag jakker, som stadig hænger elegant og tilgængeligt!

Video: Sådan placerer du Hangers i Moodboardet

Her kan du se hvor nemt det er at placere og flytte rundt på de magnetiske Hangers til Moodboardet. Behovene vil altid ændre sig med tiden, og derfor kan du løbene ændre på opsætningen, så du altid udnytter pladsen bedst muligt, afhængigt af hvad du bruger dit Moodboard til.

Additional Information

Product Video No

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Related products

Instagram @ Roonrahn

MoodboardFrom 209€

Clever magnetic peg board from danish Roon & Rahn

MoodstandFrom 209€

Clever adjustable shoerack from danish Roon & Rahn

Rank Bench409€

Narrow hallway bench with storage

The designersRead our story

The creative designers from Roon & Rahn

Social media

Roon & Rahn ApScontrol
  • Jægergårdsgade 156K
  • 8000 Aarhus C
  • Denmark
  • CVR nr. 36420936
My Accountcontrol