Handelsbetingelser & vilkår

1. Betaling

Roon & Rahn ApS modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK/Danske kroner og er inkl. moms.

Roon & Rahn ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

2. Personlige oplysninger

For at handle hos roonrahn.com skal du som minimum oplyse:

- Fulde navn
- Adresse
- E-mail
- Telefon/mobil nummer

Ovenstående data er lagret med oplysninger om de emner, du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører, se Bogføringsloven § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger bliver ikke videregivet eller solgt til tredjepart, bortset fra i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Offentliggørelse i en sådan situation ville være i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning om privatlivets fred. Som kunde har du ret til at få adgang til vores registreringsdata om dig, og du kan gøre indsigelse mod registrering i henhold til reglerne i denne lov om behandling af personoplysninger og spørgsmål vedrørende denne skal rettes til: info@roonrahn.com

 

3. Levering

Roon & Rahn ApS pakker webordre alle hverdage. Ordre modtaget inden kl. 12.00, bliver afsendt samme dag. Vi sender pakke med GLS pakkeshop service eller GLS privatomdeling efter eget ønske.

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage.

Vi tilbyder gratis fragt i Danmark ved køb for min. 299 DKK

 

4. Reklamationsret

Dit køb er omfattet af dansk købslovgivning. Det betyder, at du som forbruger har 24 måneders reklamationsret.

Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er forårsaget af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd som slitage og manglende vedligeholdelse.

Du skal kontakte os inden "rimelig tid". Du skal indberette reklamationen inden for "rimelig tid", dvs. umiddelbart efter, at du har opdaget fejlen. Vi anbefaler, at du reklamerer hurtigst muligst efter fejlen er opdaget.

Roon & Rahn ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 

5. Ved returnering

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Roon & Rahn ApS
Jægergårdsgade 156K
8000 Aarhus C

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

6. Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@roonrahn.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

7. Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

8. Persondatapolitik

Vi opbevarer dine personoplysninger forsvarligt, da de er vigtige for os. Du kan læse mere om vores persondatapolitik her

 

9. Oplysninger om Klagemuligheder:

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt ved os, kan du indgive en klage til:

Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

Kundesupport

Fang os i chatten eller
ring på tlf. 41 19 14 01

Gratis fragt

Ved køb over 299,-
Både Pakkeshop og Hjemmelevering

Hurtig levering

1-2 hverdage hvis du bestiller inden kl 12.00