My cart 0
Indkøbskurv

You have no item in your shopping cart.

Roon & Rahn

Skip to Main Content »

You're currently on:

 

Persondatapolitik

 

1. Generelt

Dine personoplysninger er vigtige for os, og vi er indstillet på at beskytte dine personoplysningers integritet, tilgængelighed og fortrolighed. 


Denne persondatapolitik indeholder oplysninger om, hvilke personoplysninger der indsamles af os, hvordan oplysningerne indsamles, og hvilke rettigheder du har, hvis dine personlige oplysninger er registreret hos roonrahn.com.


Roonrahn.com et dansk registreret selskab beliggende på Jægergårdsgade 156K, 8000 Aarhus C, Danmark. Når du besøger vores hjemmeside eller køber varer hos os, behandler vi personoplysninger om dig, som beskrevet nedenfor. Vi optræder som dataansvarlig, og du kan rette henvendelse vedrørende behandlingen af dine personoplysninger til os på info@roonrahn.com.

Vi indsamler og bruger udelukkende dine personoplysninger inden for rammerne af den danske databeskyttelseslovgivning og EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), som også er gældende i dansk lovgivning.

 

2. Oplysninger vedrørende bestilling

Når du handler på vores hjemmeside roonrahn.com, behandler vi de personoplysninger, som du giver til os, såsom dit navn, dine kontaktoplysninger (herunder adresse, e-mail og telefonnr.) samt betalingsoplysninger. De indsamlede oplysninger bliver benyttet til at kunne levere varer til dig samt behandle evt. returvarer. 


Derudover anvender vi dine personoplysninger til at sende dig meddelelser om din vurdering af vores levering, kundeservice, information såfremt du har vundet en online konkurrence, som du har deltaget i, eller til at kontakte dig, såfremt der er leveringsproblemer med din bestilling.


 

3. Trafik og analyse på hjemmesiden (cookies)

Som de fleste hjemmesider bruger roonrahn.com cookies. En cookie er en tekstfil, der tilføjes til browserens interne hukommelse, når du besøger eller interagerer med en webside.

Roonrahn.com indsamler og analyserer oplysninger om anvendelse, trafik og aktivitet på vores hjemmeside. Det omfatter din ip-adresse, browsertype, styresystem, interaktion med reklamer samt besøgte sider. Dette sker ved anvendelse af cookies, og vi kan benytte cookies til at give dig personlige anbefalinger om produkter. 


Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies, som angivet i vores cookiespolitik. Dette indebærer behandling af personoplysninger, hvilket er baseret på dit samtykke, som til enhver tid kan tilbagekaldes. Du kan læse mere om brugen af cookies, hvordan du tilbagekalder dit samtykke, og hvordan du ændrer dine indstillinger på siden www.youronlinechoices.com



OBS: Brugen af cookies på vores hjemmeside indeholder kun aggregerede oplysninger og ingen oplysninger, der kan identificere dig som bruger.

 

4. Direkte markedsføring baseret på dit samtykke

Hvis du har givet dit samtykke hertil, kan vi anvende din e-mailadresse til at sende nyhedsbreve og markedsføringsmateriale, som er tilpasset dig. Således kan vi målrette vores tilbud til dig på baggrund af de oplysninger, vi har, herunder oplysninger om dine tidligere køb samt demografiske oplysninger som køn og adresse (profilering).

OBS: Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at afmelde nyhedsbrevet.

 

5. Betalingsinformation

Roonrahn.com behandler ikke betalingsoplysninger. Ved kortbetaling gemmer vi ikke oplysninger ud over det, der er nødvendigt for at sikre effektiv håndtering af eventuelle problemer med indlæsning, afbestilling eller kreditering. Vi følger regnskabsloven for opbevaring af regnskabsdokumenter.

 

6. Hvem dine oplysninger deles med

Roonrahn.com indgår i databehandlingsaftale med alle relevante, der behandler personoplysninger på vegne af os. Vores databehandlere må ikke behandle dine personoplysninger på nogen anden måde end aftalt med os og beskrevet i denne persondatapolitik.

Vi kan dele dine oplysninger med vores logistikpartnere, som leverer din bestilling, udbydere af analyse- og markedsføringstjenester, udbydere af IT-løsninger, revisionsfirmaer eller udbydere af betalingstjenester.

Derudover deler vi ikke dine personoplysninger med tredjeparter, medmindre det er påkrævet i henhold til lovgivning, eller såfremt vi har dit udtrykkelige samtykke hertil.

 

7. Opbevaringstid og sletteprocedure

Personoplysninger gemmes ikke længere, end det er nødvendigt for at opfylde formålet med behandling og lovbestemte opgaver, som vi for eksempel har i henhold til regnskabslovgivningen. Du kan anmode adgang til dine personoplysninger ved at kontakte os som beskrevet nedenfor.

 

8. Opdatering eller ændringer i persondatapolitik

Ændres denne persondatapolitik, vil ændringerne blive offentliggjort på hjemmesiden 14 dage før de implementeres.

 

9. Dine rettigheder

Du har ret til at få adgang til de oplysninger, der er indsamlet om dig, og du kan kræve rettelse af ukorrekte eller ufuldstændige oplysninger. Du kan også anmode om, at oplysninger om dig bliver slettet. Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, og i henhold til EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) kan du bede om at modtage dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt format, således at personoplysningerne nemt kan overføres til dig eller en anden dataansvarlig valgt af dig.

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, opfordres du til at kontakte os på info@roonrahn.com.

Spørgsmål eller anmodninger om adgang til oplysninger, der er registreret om dig, kan ligeledes rettes til info@roonrahn.com.

Instagram @ Roonrahn

MoodboardFra kr. 1.499,-

Smart magnetisk knagerække fra danske Roon & Rahn

MoodstandFra kr. 2.199,-

Smart justerbart skostativ fra danske Roon & Rahn

Rank Benchkr. 2.999,-

Smart bænk til entreen med integreret opbevaring

DesignerneLær os at kende

Designerne bag danske Roon & Rahn

Sociale medier

Roon & Rahn ApScontrol
  • Jægergårdsgade 156K
  • 8000 Aarhus C
  • Denmark
  • CVR nr. 36420936